Conferinta cu tema SOLUȚII PENTRU FINANȚAREA IMM-urilor isi propune sa prezinte o serie de platforme de finantare pentru firmele romanesti si modul de accesare a acestora, sursele de finantare ale acestui moment, bani guvernamentali si fonduri europene pentru finantarea companiilor.

Totodata, in cadrul acestui eveniment vor fi propunse o serie de masuri care sa determine evolutia start-up-urilor si consolidarea spiritului antreprenorial al romanilor. 

 

Revista de mediu şi ecologie Infomediu Europa  vă anunță cu multă bucurie participarea în calitate de partener oficial media, în perioada 03-05 mai 2017 la  İstanbul Expo Center, Turcia la   23rd International Energy and Environment Fair and Conference 2017,  cel mai important eveniment de mediu din bazinul mediteranean. Cu aceasta ocazie vom realiza o ediție specială a revistei ECOPEDIA, editată în limba engleză, ce va fi distribuită în cadrul ICCI 2017

Vineri, 03 Martie 2017 20:54

Campania ECOATIUDINE 2017

Written by

REVISTA INFOMEDIU EUROPA in parteneriat cu FEDERATIA ASOCIATIILOR DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA  va invita sa va alturati CAMPANIEI DE EDUCAŢIE ECOLOGICĂ ȘI MEDIU  “ECOATITUDINE”  editia 2017.

Dupa ce timp de 6 ani elevii din scolile participante au invatat sa colecteze selectiv de data aceasta este randul parintilor si bunicilor sa ne demonstreze ca au inteles ce sa faca cu deseurile de ambalaje din gospodarie.

Anul acesta pentru prima data in Romania se vor genera in 10 judete di Romania proiecte pilor de colectare selectiva direct din gospodarie folosind saci returnabili.

Daca te consideri un parinte sau un bunic responsabil te asteptam alaturi de noi in proiect!

Mai multe informatii pe: www.ecoatitudine.eu